Goshen College Online

Introduction

Read the Official Description

Зрок

Гашэн каледж прызнаецца ў якасці ўплывовай лідэра ў галіне гуманітарнай адукацыі з акцэнтам на міжнародным, міжкультурнай, міждысцыплінарнай і інтэгратыўнасці выкладання і навучання, які прапануе кожнаму студэнту гісторыю жыцця арыентыровачны укаранёны ў Хрысце засяроджаных асноўныя каштоўнасці: глабальнае грамадзянства, спагадлівай міратворчасці, кіраўніцтва слуга і гарачы навучання.

Місія

Гашэн Каледж з'яўляецца гуманітарны каледж, прысвечаны развіццю інфармаваных, сустаўных, Адчувальны, адказных хрысціянаў.

У служэнні менанітаў Царквы, мы імкнемся інтэграваць хрысціянскія каштоўнасці з адукацыйнай, сацыяльнай і прафесійнай жыцця. У суполцы веры і навучання, мы імкнемся развіваць асабісты, інтэлектуальны, духоўны і сацыяльны рост у кожным чалавеку. Мы разглядаем адукацыя як маральнай дзейнасці, якая вырабляе служительского лідэраў для царквы і свету.

Асноўныя каштоўнасці

У каледжы Гашэн мы маем намер стварыць супольнасць веры і навучання пабудавана на пяці асноўных каштоўнасцяў: Хрыстос-засяроджанасці, гарачая навучання, кіраўніцтва слуга, спагадаў міратворнасці і глабальнае грамадзянства. Нашы праграмы акадэмічных праграм і сумеснай вучэбнай падрыхтоўкі выпускнікоў:

Жыццё, якая з'яўляецца хрыстацэнтрычны, з

якая адлюстроўвае вера, якая сілкуе духоўны рост у індывідуальных і карпаратыўных кантэкстах актыўную веру, якое інфармуе выбар ўсе жыццёвыя Мы верым, што Бог з'яўляецца асновай усёй мудрасці і веды. Праз Хрыста мы знаходзім літасцівае прабачэнне і запрашэнне на штодзённай, асабістую шпацыр сілу Святога Духа. Мы вядзёныя Хрыстом у пошуках ісціны.

I Карынфянаў 3:11: "Бо ніхто не можа пакласці іншага падмурка, акрамя таго, які быў закладзены; што аснова ёсць Езус Хрыстус ».

Жыццё гарачай вучыць, праз

авалоданне асноўнай вобласці даследаванні ў якасці асновы для пажыццёвага навучання, сэрвісу, адносін, а таксама працы ў сацыяльным і культурным стаўленні разнастайнага кантэксту шырокі падмурак ведаў, навыкаў, працэсаў і метадалогій, атрыманых з вучэбнага плана гуманітарных навук, якія неабходныя для сістэматычнага вывучэння і вырашэння праблем Мы лічым, што наша вера падтрымліваецца веданнем. Як вучэбнага супольнасці, мы спрыяем падарожжа на працягу ўсяго жыцця, заахвочваючы адзін аднаго, каб шукаць ісціну з стараннасцю. Гэты дух навуковага вопыту ўзбагачае нашы адносіны, наш свет і нашу веру ў Ісуса Хрыста.

II Пятра 1: 5-8: "Па гэтай прычыне, вы павінны прыкласці ўсе намаганні, каб падтрымаць вашу веру дабром, і дабро з веданнем, а веданне з самакантролем і самакантроль з цягавітасцю і вынослівасці з усіх набажэнстваў, і набожным ўзаемнай любові і узаемнай прыхільнасці з любоўю. Бо, калі гэтыя рэчы ў вас ёсць і расце сярод вас, яны трымаюць вас ад неэфектыўнай і бясплоднымі ў спазнаньні Госпада нашага Ісуса Хрыста ".

Жыццё хлопчыка Лідэрства, заснаваны на

  • Навыкаў кіраўніцтва, якое надзяляе сябе і іншых
  • здаровае разуменне сябе і іншых, што знаходзіць сваё адлюстраванне ў адносінах узаемазалежнасці і ўзаемнай адказнасці

Мы лічым, што кіраўніцтва слуга ўвасабляецца выдатна ў жыцці і асобы Ісуса Хрыста. Мы пакорліва адставіць карысьлівасьці інтарэсы іншых, што прыводзіць у сіле кахання, падараванае Богам, бо любоў да іншых выбудоўваецца Бога супольнасці. Прытрымліваючыся прыкладу Хрыста, мы ствараем культуру лідэрства характарызуецца радаснага служэння.

Ад Матфея 20: 26-28: ". Але той, хто хоча быць большым між вамі, хай будзе вам слугою" Піліпянаў 2: 5,7: "У вашых адносінах адзін з адным, маюць адзін і той жа вобраз думак, як Хрыстос Ісус: Кто ... прымаючы вельмі характар ​​раба, быў зроблены ў чалавечым падабенстве ".

Жыццё спагадлівай міратворчасці з

асабістая цэласнасць, якая спрыяе здольнасць вырашаць канфлікты і садзейнічаць дасягненню справядлівасці прыхільнасць разнастайнасці ва ўсіх яго формах як канцэптуальна, так і на практыцы, так як хрысціянскія міратворцамі, мы прымаем "шалом" - свет, што Бог жадае для ўсяго чалавецтва. Мы маем намер пабудаваць "ціхамірную царства", практыкуючы ласкай, аднаўляў справядлівасць, практыкуе антирасизм, любіць нашых ворагаў і выступае за раскулачаных. Мы не прымаем рэпрэсіўныя, гвалтоўная разбуральных сіл гэтага свету - і гатовыя пражыць сваё жыццё як прыклады Божага свету.

Ад Матфея 5: 9: "Дабрашчасныя міратворцы, бо яны сынамі Божымі назавуцца."

Жыццё з глабальнай грамадзянскасці

  • міжкультурны адкрытасць са здольнасцю эфектыўна функцыянаваць з людзьмі іншых поглядаў на свет
  • адказнае разуменне стратэгічнага кіравання для сістэм чалавека і навакольнага асяроддзя ў мультыкультурным свеце

Як адказныя грамадзяне свету, мы бачым, заахвочваць і адзначаць вобраз Бога ў іншых. Мы вітаем і ўключаюць 'незнаёмца' у нашым асяроддзі - паважаючы адрозненні ў поглядах свету, шукаючы агульныя падыходы. Мы хочам пераадолець бар'еры паміж людзьмі не толькі за кошт акадэмічнага выкладання і навучання, але і ў значных крос-культурных абменаў. Мы ідзем у свет, прапаноўваючы нашы падарункі і жыццё ў служэнні іншым.

Другое пасланне да Карынцянаў 5: 18-20: "Усё гэта ад Бога, які прымірыў нас з Сабою праз Хрыста і даў нам служэньне прымірэньня; то ёсць Бог у Хрысьце прымірыў з Сабою сьвет, не лічачы іх грахі супраць іх, і даверыўшы пасланне прымірэння нам. Такім чынам, мы пасланцы ад імя Хрыстова, так як Бог умаўляе праз нас, мы молім вас ад імя Хрыста, прымірыцца з Богам ".

This school offers programs in:
  • англійская

Programs

This school also offers: